مشاوره حقوقی رایگان - مشکل حل اختلاف نام پدر

سلام خدمت وکلای محترم
بنده برای کاری اقدام کردم، اما مشکلی که دارم اینه که نام پدر من و خواهر و برادرام در شناسنامه متفاوته و طبق قانون نام پدر من در شناسنامه درسته و مال بقیه اشتباهه، اما حاضر نیستن اقدام کنن برای اصلاح نام پدر در شناسنامشون تا مشکل من حل بشه.
ایا از لحاظ قانونی با نامه دادگاه یا راه حلی دیگر هست من بتونم مشکل رو حل کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دقیق توضیح داده شود به چه دلیل نیاز به شناسنامه ها دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما یا پدرتان به اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید