مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح نام پدر در شناسنامه

باسلام پدر ومادر من فوت کردن اسم یکی از وراث در شناسنامه پدر ثبت نشده دادگاه انحصار وراثت گفته اول تکلیف شناسنامه خواهر روشن شود برای اصلاح شناسنامه چکار باید بکنیم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی از طریق اداره ثبت احوال تعیین تکلیف نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید
و اگر اداره ثبت احوال ، حاضر به گذاشتن نام پدر در شناسنامه دختر نشود شما باید دادخواست اثبات نسب پدر و فرزندی را به طرفیت همه ورثه مطرح نمایید و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم توفیق اثبات نسب مطرح نمایید