مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجدید نظر

با سلام
بنده قبلا درمانگاهی کار میکردم بمدت دو سال که آقای ح مدیر داخلی و همسرش خانم ر مسئول فنی بودن
بدلیل اینکه بنده مورد اخلاقی شوهر را به زن گزارش دادم توسط آقا از مجموعه اخراج شدم در تاریخ شهریور 99
بنده پیگیری کردم بابت عیدی و سنوات و اضافه کاری که چون قرارداد کاری نداشتم که یک سری پورسانتها و پرداختیهای های بنده را به حساب حقوق ارائه دادند و بنده فقط توانستم سنوات 2 سال را دریافت کنم.
بنده تیر 99 مبلغ 12 میلیون بابت جریمه مالیات کم داشتند بعنوان غرض برای خانم ر واریز کردم و شکایت خود را تیر 1400 بابت 12 میلیون و رسید بانک را در ثنا ثبت کردم
طی قضاوت شورا آقای ح حقوق ها را پرداخت میکرد ولی من پول را به حساب خانمش واریز کردم
و یک چک 7 میلیونی پورسانت بنده و 5 میلیون ارائه دادند که ما 12 تومن ایشان را پرداخت کردیم
و شورا رای رو صادر کرده و هیچ پولی به من تعلق نمیگیره درحالیکه من هیچ مبلغ 5 میلیونی از این آقا دریافت نکردم بنده از شورا خواستم نامه از بانک بگیرن ولی توجهی نکردن
و یک بیمار قبلا اونجا لیزر انجام میداده و بنده دستگاه لیزر را رنت میکردم و 2 میلیون از یه بیمار گرفتم و بابت رنت دادم خوانده درخواست تقابل داده که چرا بنده از بیمار پول گرفتم درحالیکه همسر ایشان این اختیارات را به بنده داده بودند و بنده برای دفاع از حرف خود درخواست کردم شماره کارت مدیر شرکت لیزر رو بدین که حرفمو اثبات کنم اصلا شورا توجهی نکردند و بنده را بابت 2 میلیون به خوانده بدهکارم کردن
بنده در تجدید نظر شانسی برای دریافت پولم دارم؟
الان باید 300 تومن بدم درخواست تجدید نظر کنم و اگر خلاف رای شورا صادر شود و به نفع من شود میتوانم از شورا بابت قصور در رای اولیه شکایت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
از شورا نمیتونید شکایت کنید ولی حتما تجدید نظر خواهی کنید ....بعدشم اگر رابطه کاری شما مشمول قانون کار بوده بهتر بود از اداره کار اقدام میکردید