مشاوره حقوقی رایگان - پارگي رباط صليبي و مينيسك هر دو پا

سلام من سرباز هستم و چند مدت پيش مارو بردن رزمايش اونجا به من دستور انجام كاري رو دادن وقتي انجام ميدادم از بالاي بنز افتادم ب پايين و پاهام پيچ خورد و هر دوتا پام رباط و مينيسك پاره شد و عمل كردم الان هفت ماه از عمل هر دو پاي من گذشته من اصلا نميتونم درست راه برم يا به ايستم گزارش حادثه هم برام كامل كردن ميخواستم بدونم چه مزايايي بايد ب من تعلق بگيره و ديه غرامت من چقد ميشه
ممنونم جوابم بدين

پاسخ ها :

محمدامين  شاهين

جناب آقای محمدامين شاهين :

سلام شماعلاوه بر غرامت چون درحال ماموریت بودید می‌توانند درصد جانبازی برای شمالحاظ کنن درصورت کارافتادگی