مشاوره حقوقی رایگان - تشریفات سفته

برای صدور سفته ، باید چه تشریفات قانونی رعایت بشه تا قابل وصول باشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مبلغ به عد وحروف کامل نوشته شود تاریخ صدور وسر رسید با قید شود امضا متعهد سفته باید منقوش شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید متن سفته به صورت کامل ، تکمیل بشود و در موعد مقرر
واخواست صورت بگیرد
سپس اقامه دعوا انجام بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مبلغ ،تاریخ صدور و سررسید و امضا حتما لحاظ گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا باید واخواست شود یا از طریق بانک یا از طریق دادگاه

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای وصول وجه سفته از 2 طریق می‌توان اقدام کرد.

از طریق اجرای اسناد رسمی : چون سفته از اسناد لازم‌الاجراست ، در صورتی که دارنده به وظایف قانونی خود عمل کرده باشد ، می‌تواند علیه صادرکننده ، پشت نویس و ضامن به اجرای اسناد رسمی واقع در اداره ثبت مراجعه و تقاضای توقیف اموال بلامعارض اشخاص فوق و وصول طلب خود را کند. از طریق مراجع قضایی دادگستری : دارنده سفته با تقدیم دادخواست حقوقی علیه یک یا تمام مسوولان سند تجاری اقامه دعوی می‌کند و در صورتی که به محکومیت قطعی صادرکننده منجر شود و اگر اموالی از محکوم تحصیل نشود، می‌تواند به استناد قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی تقاضای بازداشت شخص محکوم را کند