مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت

بنده در طول خدمت سربازی دیسک کمر گرفتم و به مافوقم گفتم برام گزارش بزن که برم دنبال بیمه او معافیتم اما او اینکار را نکرد تا من رفتم ازش شکایت کردم توی دادسرا نظام وقتی فهمید شکایت کردم اومد کلی باهام صحبت کرد گفت که من برات گزارش میزنم و کاراتو همشو درست میکنم تا اینکه منو قانع کرد در ضمن این حرفارو کنار تمامی سربازان زد منم رفتم شکایتمو پس گرفتم به هوای اینکه کارمو درست کنن اما وقتی من شکایتمو پس گرفتم منو از پادگان پرت کردن بیرون و هیچکاری برام نکردند و الان یه پادگان دیگه ای دارم خدمت میکنم آیا میشه دوباره شکایت کرد

پاسخ ها :

مجید حبیب زاده

مجید حبیب زاده :

با سلام.چنانچه اعلام رضایت شما بی قید و شرط صورت گرفته باشه قابل شکایت مجدد نخواهد بود