مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام. همسر من 3 سال قبل فوت کردن و من قیم تک فرزند 7 ساله ام هستم. یک خودروی سمند بنام متوفی است که میخواهم بنام من شود. انحصار وراثت دارم و مالیات هم پرداخت شده
باید چیکار کنم خودرو بنام من شود تا بفروشم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما نمیتوانید بنام خودتان بزنید چرا که جز ماترک محسوب شده وفرزند خردسال شما وهمچنین پدر ومادر همسرتان اگر در فید حیات باشند از ان سهم خواهند برد وهرگونه نقل وانتقال اموال منقول وغیر منقول باید با اجازه اداره سرپرستی باشد

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

آیا شما مهریه خود را از اموال همسرتان برداشته اید؟