مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو شخص فوت شده

سلام
میخواستم زحمت بکشید راهنماییم کنید برای فروش خودرو پدرم که فوت شدن چه مراحلی باید طی بشه
برگه انحصار وراثتو گرفتیم
الان باید داریی بریم یا میتونیم بفروشیم خودش سیستمی انجام‌میشه چجوری روال کار ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید انحصار وراثت نمایید و در.
اداره دارایی مالیات بر ارث پرداخت بشود و سپس از همه ورثه وکالت بگیرید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره دارایی موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از پرداخت مالیات بر ارث و اخذ وکالت از وراث اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید برگ مالیات بر ارث را اخذ نمایید سپس بفروشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق اداره دارایی پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ببینید اگر با مبایعه نامه بفروشید نیازی به به پرداخت مالیات نیست ولی در زمان تنظیم سند رسمی به نام خریدار باید ابتدا حضورا به اداره مالیات بروید و مالیات آن را بپردازید