مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار مربوط به شهرداری

با سلام . حدود 3 ماه پیش تانکر 12000 لیتری مربوط به پیمانکار شهرداری برای آبپاشی پیاده روی خاکی که قرار بود آسفالت شود ، با عبور از موزائیک های جلوی مغازه اینجانب ، باعث تخریب و ترک برداشتن موزائیک ها گردید. با مراجعه به شهرداری و نوشتن نامه برای گرفتن خسارت از پیمانکار یا الزام پیمانکار به ترمیم توسط شهرداری، درخواست دادم. شهردار هم جهت استعلام به معاون فنی خودش ارجاع داد. ولی متاسفانه معاون فنی پیگیری نمی کند . چند بار به پیمانکار زنگ زدم و می گوید ترمیم می کنم . ولی هر بار بهانه میاورد و تا کنون بعد از گذشت 3 ماه ، هیچ کاری نکرده است . می خواستم بدونم من الان باید چه کاری انجام دهم ؟ از شهرداری شکایت کنم یا خود پیمانکار مربوطه؟ کجا باید شکایت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام تنظیم دادخواست علیه شهرداری به عنوان خوانده و ردیف اول و پیمانکار به عنوان خوانده ردیف دوم