مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ ثبت نام در سامانه ابلاغیه نیمه الکترونیک

باسلام و احترام. یک ابلاغیه از دادگاه عمومی برای اینجانب ارسال شده که جهت رویت و اطلاع از تصمیم نهایی این شعبه برای پرونده فلان به سامانه ابلاغ مراجعه فرمایید اما لازم به ذکر است که این ابلاغیه توسط اینجانب دریافت نشده آیا با این وجود میتوانند بدون ابلاغ پستی سایر ابلاغیه ها را به آن سامانه ارسال نمایند. لازم به ذکر میباشد که بنده در آن سامانه ثبت نام نکردم و در اصل از علت شکایت فرد هم بیخبرم چون تاکنون هیچ ابلاغیه ای به دستم نرسیده و امضای دریافت ابلاغیه ای را انجام ندادم. باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به دفتر شعبه مراجعه نماید واز متن ابلاغیه اطلاع حاصل کنید عدم اطلاع به سود شما نیست