مشاوره حقوقی رایگان - ملک تجاری

سلام برای خرید مغازه در فولاد شهر پیش پیمانکار رفتم و پیمانکار در دفتر خود قول نامه نوشت و پس از ریختن پول به حساب پیمانکار نه قولنامه به من داده شد نه کلید مغازه نه پول الان چند روزه مراجعه میکنم برای برگشت پول پول را نمیدهد باید چه کار کنم
باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام دادخواست مطالبه وجه بدهید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که پیمانکار بر خلاف واقع با نیرنگ وفریب وبا وعده های واهی اقدام به تنظیم قرارداد باشما نموده است وبه طور کلی مالک مغازه نمی باشد سریعترین اقدام اقدام کیفری است با تنظیم شکوائیه با عنوان کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع خواهد بود / اما در صورتی که پیمانکار وفروشنده خود مالک ومفازه نیز موجود می باشد ودر عقد قرار داد هیچگونه نیرنگ وفریبی بکار نبرده است برای هر اقدامی نیاز به تقدیم دادخواست والزام فروشنده ازطریق حقوقی خواهید داشت بطور مثال در قدم اول الزام به تحویل نسخه قرارداد بیع وبرای هرخواسته بدین نحو الی اخر