مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی منجر به فوت

سلام
بنده چند وقت پیش با خودروی 206 که کنار گاردریل بزرگراه توقف کرده بود و در حال تعویض لاستیک بود برخورد کردم و یکی از سرنشینهای 206 که پیاده شده بود مابین گاردریل و 206 قرار میگیرد و از ناحیه ران پا اسیب میبیند و به بیمارستان منتقل میشود ولی متاسفانه بعد از 10 روز فوت میکند. بنده خودم 3 دفعه به شعبه دادیاری مراجعه نمودم و خواستم نسبت به کروکی که بنده را 100چدرصد مقصر دانسته بود اعتراض نمایم که دادیار فرمودند فعلا نیازی نیست تا اینکه ابلاغیه اومد که جهت توضیحات احضار شدم و در پرونده همچین دستوری از سمت دادیار صادر شده منظور از این دستور قضایی مبنی بر احضار متهم و ثبت لايحه و انضمام در پرونده و مطالبه فتوكپي نامه مورد اشاره در گواهينامه عدم پرداخت در تاریخ 1400/06/16 صادر گردید و در اخر ابلاغیه نوشته حتما به همراه یک ضامن معتبر مراجعه نمایید. ایا این به این معنا هست که بعد از توضیحات بنده در دادگاه بازداشت خواهم شد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ضامن نبری بازداشت می شوی ، وکیل بگیری بهتره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر معرفی ضامن روال عادی دادگاهها است و اگر همراه خود ضامن معرفی ننمایید بازداشت خواهید شد
و در جلسه دادگاه میتوانید درخواست کتبی خود مبنی بر اعتراض به کروکی و درخواست هیات کارشناسی را مطرح نمایید و