مشاوره حقوقی رایگان - قانون جدید سند خودرو

با سلام و خسته نباشید
قصد خرید ماشین رو دارم. دقیقا توی همین زمان قانون سند خودرو پیش اومده و واقعا نمیدونم که چه باید بکنم؟ لطفا راهنمائی بفرمائید که بالاخره برگ سبز به عنوان سند خودرو معتبر هست یا اینکه بایستی به دفترخانه هم جهت سند خودرو مراجعه کرد؟ مسئله اصلی که ذهن من رو مشغول کرده اینکه، اگر در آینده قانون عوض بشه، و ما به برگ سبز به عنوان سند خودرو اکتفا کنیم و جهت تنظیم سند به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نکنیم، آیا میتوانیم خودرو خود را بدون دردسر بفروش برسانیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام طبق وستور دادستان کل کشور برگ سبز خودرو جهت مالکیت خودرو کفایت می کند و تنظیم سند اختیاری می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است که هم در راهور و هم در دفترخانه اسناد دولتی سند را انتقال بدهید