مشاوره حقوقی رایگان - سند و برگه سبز

سلام بنده ماشین خریداری کردم و وکالت قطعی سند و پلاک مدت دار یک ماهه از صاحب اصلی گرفتم و الان ماشین فروختم میخوام سند و پلاک در دفترخانه به اسمش بزنم هزینه واسه اون طرف داره؟؟ و من باید زمان جدید بهش بدم یا در همون زمانی که به من دادن باید انجام بشه؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هزینه وکالت نامه بر عهده فروشنده است و شما باید وکالت را با همان شرایط ، به خریدار جدید ، تفویض نمایید فقط در همان مدت یک ماهه میتوانید وکالت را تفویض نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هزینه نقل وانتقال اصولا با فروشنده است مگر براساس توافق عمل شود