مشاوره حقوقی رایگان - برگ سبز

سلام وقت بخیر. ما سال 97خودرو ساینا ثبت نام کردیم موقع تحویل ماشین به ما یک برگ نارنجی ویک برگ سبز و کارت ماشینو سوخت تحویل که همشون به اسم همسرم هست . اسفند 99 اقساطمون تموم شد. امروز رفتیم برا فک رهن که از مابرگ نارنجیو گرفتن و یه برگ سفید که روش نوشته سند و فاکتور فروش که روش تمام مشخصات ماشین قید شده ولی جای پلاک خودرو خالیه! برگ سبز همونی که قبل دادن همونه و روش یه نوشته ای چاپی که خودرو در رهن است از اول بوده و الانم هست الان میخام ببینم این برگ سبز و سفید همون سنده یا نه چون برادر همسرم میگه باید برگ سبز و میدادین یه برگ سبز دیگه بهتون میدن؟ الان ما موندیم پاشیم بریم شرکت یا نیازی نیست سند همین برگ سبز و برگ سفید هست میشه راهنمایی کنین؟ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فاکتور فروش به شما دادن و این یعنی از رهن خارج شده ومشکلی نیست اگر خواستید میتونید به پلیس مراجعه و برگ سبز جدید بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با خدمات پس از فروش سایپا تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید برای تعویض برگ سبز مجددا به مراکز تعویض پلاک مراجعه وبرگ سبز خودرا از رهن خارح وبرگ سبز مجدد برای شما صادر گردد