مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

باسلام
خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
برادر بنده به جرم نگهداری مواد مخدر قاضی سی ماه بهش حبس تعزیری داده که با توجه به عفو رهبری به مناسبت چهلمین پیروزی انقلاب سه چهارم حبسشو عفو گرفته خاستم بپرسم که با اینکه برادرم تسلیم به رای زده بود قاضی یک چهارم دیگه هم تخفیف بهش داد برادرم کی آزاد میشه و من باید چه اقداماتی انجام بدم تا زود تر آزاد شه ممنون از شما.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام شخص زندانی باید از طریق دادیار ناظر زندان درخواست وفرم مخصوصی که در اختیارش قرار می دهند اقدام کنند .