مشاوره حقوقی رایگان - تخریب

با سلام. بنده برج 4 امسال اقدام به ساخت یه حیاط 25متری در کنار خانه ام کردم لازم به ذکر است که سال 89 طی قولنامه دفترخانه ای زمین رو خریدم. تذکر اول دهیار مبنی بر زمین اوقاف بودن و بعدش منابع طبیعی را مد نظر گرفتم و پیگیر شدم که خلاف حرف دهیار بود (گفتند تو نقشه ما نیست) منم شروع به ساخت کردم. بعدش نامه آمده که ساخت شما در کوچه 6متری میباشد بدون اطلاع قبلی و حکم تخریب از دادستانی گرفته. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

میتونیدتودیوان عدالت شکایت کنیداگرفکرمیکنیدمحق هستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر زمین شما در طرح هادی قرار گرفته باشدساخت حیاط محل ایراد بوده وقابل تخریب است ولیکن اگر با مجوز دهیار وبخشدار چنین اقدامی نموده ایید میتوانید به نظریه دادستانی اعتراض نمایید وجلوی تخریب گرفته شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت اگر مالکیت نداشته باشید تخریب می‌شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مجوز نداشتید و به کوچه تجاوز داشته است قابل تخریب است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شخصی بدون مجوز
اداره جهاد و دهیاری اطراف منزل خود را
دیوار گذاری نمایید ، مرتکب جرم تغییر کاربری غیرمجاز شده است و ابتدا موضوع تغییر کاربری در کمیسیون اداره جهاد بررسی می شود و در صورتی که رای به تغییر کاربری غیرمجاز داده بشود از طرف اداره جهاد ، پرونده به دادسرا ارسال خواهد شد و شعبه دادسرا و دادگاه می توانند
طبق مواد 3 و 10 قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی مزروعی و باغی هم حکم به تخریب ساخت و هم جزا نقدی را صادر نماید ولی شما برای جلوگیری از تخریب باید در دادگاه دفاع قانونی انجام بدهید
تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که شما بدون مجوز به کوچه تجاوز داشته اید قابل تخریب می باشد