مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از سند مجعول در محاکم قضایی

باسلام من طبق رسید عادی از یکی شکایت کردم و اون دادگاه ها را نمیومد ولی ابلاغ واقعی میشد تا اینکه حکم قطعی را گرفتم و اجراییه صادر شد. چون متوجه شد کیف مدارکم سرقت شده و رسید سرقت شده طرف امد شکایت جعل و استفاده از سند مجعول در محاکم قضایی کرد و رفت کارشناسی چون اصل رسید نبود کارشناس نوشت اصل رسید مفقود شده فقط کپی برابر اصل موجود میباشد آیا میشه روی کپی برابر اصل کارشناسی کرد هر چی میرم دادگاه نه رای میده نه جواب درست میدند میخواستم بدونم روی کپی میشه تشخیص داد یا نه یا باید قرار صادر بشه ممنونم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برخی از جعل ها از روی کپی نیز قابل تشخیص است لذا بار اثبات جعلی بودن سند اعم از عادی یا رسمی بعهده مودعی است .