مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجوه واریزی و هدایای نامزدی، بازپس گیری وسایل خریداری شده توسط زوج

باسلام و ارادت
میشه راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم هدایای دوران نامزدی، وسایلی که خودم خریدم ولی فاکتورش رو به اسم خانم گرفتم و پول پیش منزل که بازم ب اشتباه بنام خانم گرفتم و واریز مبالغی ک در طول دوران نامزدی ب حسابش میزدم (فیش های ساتنا و پایا و انتقال ها و کارت ب کارت ها موجوده) رو طلب کنم،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ک برای ماده 1037 و 265 باید دوتا دادخواست سوا بدم یا با یک دادخواست به نتیجه میرسم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید دو دادخواست مجزا طرح شود دادخواست استرداد اموال. ودادخواست مطالبه وجه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد مال ( هدایای نامزدی)و دادخواست مطالبه وجه لازم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست استرداد مال و دادخواست مطالبه وجه لازم است