مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مورثی

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم، مدیریت، پرسنل دادراه--ملکی دو هزار متری سند دار، پس از فوت خواهرم قسمتی به مادرم، و پس از فوت مادرم. به من و برادرم رسیده. در اردیبهشت سال 95 یکی از وراث خواهر زاده ام چکی به مبلغ حدود 16میلیون تومان به من و همین مبلغ نیز به برادرم و رسید مبنی بر پیش پرداخت زمین مذکور که سهم شما از پرداختی خریدار به عنوان پیش پرداخت گرفت. و اظهار داشت زمان تنظیم قولنامه شما را خبر دار می سازیم. لذا در خرداد 95 مبایعه نامه رسمی دارای کد رهگیری بین خریدار و بقیه وراث که سهم من و برادرم به نسبت اناث و مذکر بین خود تقسیم و مبادرت به فروش و تاریخ حضور در محضر برای مرداد 95تعیین که خریدار گواهی عدم حضور از محضر دریافت و خریدار شروع به شکواییه و دادخواست مبنی بر الزام سند می نماید. و غیر از بیعانه که دویست میلیون تومان بوده. بقیه ثمن معامله یک میلیارد تومان.به صورت چک است. این جا بود که من و برادرم در پی دریافت ابلاغیه ها متوجه جریان شده و فهمیدیم خریدار دانسته مبادرت به چنین معامله کرده چون اصل زمین ده هزار متر و کل ثمن هفت میلیارد تومان از آن پنج نفر بوده،، که سهم مرحوم خواهرم دو هزار متر و مبلغ سهم وی یک میلیارد و دویست تومان بوده. ناگفته نماند هیچ قولنامه و یا مبایعه نامه از طرف من و برادرم مورد تایید و تنفیذ قرار نگرفته به جز دریافت چک و پاس کردن از یکی از وراث که خود در مقام فروشنده می باشد. هیچ دادخواست و شکواییه از طرف من و برادرم نیز نسبت خریدار و فروشنده انجام نگرفته و خریدار است که مرتب علیه ما دادخواست ارسال و ادله آن همان 16میلیون است. با توجه به عرایض حقیر این معامله فروش مال غیر است؟؟ یا فضولی در معامله؟؟یا فساد در معامله ؟؟ یا صحیح است. سپاس از وکلای مجرب

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بدین نحوسخت است که اظهار نظر گردد لذا لازم است با مراجعه حضوری وارائه مستندات موجود موضوع با این اهمیت را مطرح ونتیجه مطلوب حاصل نمائید موفق باشید