مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت الباقی پول فروش ماشین

سلام. من 7 ماه پیش یه سانتافه فروختم و رفتیم دفتر خانه مدارک رو تحویل دفترخانه دادیم که به خریدار وکالت تعویض پلاک به مدت یک ماه بدیم خریدار 425 میلیون پول داد و 10 میلیونش رو گذاشت برای روزی که سند قطعی بزنیم الان ماشین خراب هست و نمی تونه تعویض پلاک بکنه بعد از 7 ماه نرفته تعویض پلاک بکنه بهش گفتیم بیا بهت وکالت فروش بدیم مابه التفاوتشم خودمون میدیم پول ما رو کامل بده ولی نمیاد. چون مهلت تعویض پلاک گذشته حالا می تونم روی پلاک شکایت کنم؟ و کجا باید برم روی پلاک شکایت کنم تا ماشین رو بخوابونن؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میتوانید ازطریق دادگاه و راهنمایی و رانندگی اقدام نمایبد