مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

سلام خسته نباشد.
من یه ماشین 206 داشتم که برج 6 فروختم و 4میلیون از بقیه پول موند که قرار شد 3 برج 8 پولش آماده باشه تا سند به نامش کنم بعد یک هفته مونده به پایان فروشنامه بهش زنگ زدم و اونم گفت که ماشین نمی‌خواد و ماشین از اون روز توی پارکینگ گذاشته الان 3ماه که پول منو نداده منم پول لازم بودم و ماشین زیر قیمت فروختم ماشین و کارت ماشین و بیمه دستش دادم الیافی مانند سند و تمام مدارکش پیش خودم هست و یه قولنامه دستی نوشتیم حتی یه وکالت هم بهش ندادم. حالا چطوری میتونم پولمو ازش بگیرم با خسارت تاخیری که داشت

پاسخ ها :

پرسشگر :

آدرسی ازشون ندارم معامله در شهر اصفهان انجام شده و من ساکن مازندرانیم چون منزل مادرم اصفهان بود ماشین از این شهر خریدم و پلاک به نام کردم و حالا دوباره در همان شهر فروختم حالا خریدار هم رفته شهرکرد ساکن شده و ماشین با خودش برده و ادعا می‌کنه ماشین مشکل داشته و ماشین نمی‌خواد و بریم شهرکرد ماشین پس بگیریم من برای گرفتن الباقی مبلغ خسارت 4ماه تاخیر چیکار باید بکنم

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

اگه مسالمت آمیز حل نمیشه دادخواست مطالبه وجه بدید .قبل از تنظیم دادخواست میتوانید اظهار نامه مبنی براسترداد وجه به طرفیت خریدار بدید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

دادخواست مطالبه ثمن معامله مطرح کنید و بعنوان تامین خواسته ماشینو توقیف کنید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

نظر به اینکه عقد بیع لازم الاجراست شما می توانید ابتدا برایش اظهارنامه بفرستید اگر نتیجه نداد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و بخشی از ثمن باقیمانده را مطالبه کنید.شما در حال حاضر جهت دریافت طلب خودتان یک وثیقه مطمین دارید آنهم خود ماشینی هست که فروختید هر چند با توجه به مبلغ خواسته که رقم پایینی هست احتمالا از طریق توقیف حسابهای بانکی طرف نیز بتوانید به حق خودتان برسید.در هر حال مشکل شما لاینحل نیست اما این موضوع که چرا الباقی ثمن را هم خریدار پرداخت نمی کند جای تامل و بررسی دارد.شاید طبق قراردادتان ایشان حق داشته باشد که مبلغ باقیمانده را پرداخت نکند شاید خودرو دارای عیب پنهانی بوده باشد به هر حال قبل از هر اقدامی بهتر است با مدارکی که دارید نزد یکی از همکاران وکیل در همان محدوده محل سکونت خودتان بروید و با ایشان مشورت کنید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دوست گرامی
باتوجه به افزایش قیمت خودرو فسخ قرارداد ازجانب وی که به نفع شما می باشد ولی اگرکماکان خواهان فروش و دریافت مابقی ثمن معامله هسید دادخواست بدهید وطبق یراردادتان کلیه خسارات راازایشان بگیریدوحتی پلاک خودرو را توقیف کنید