مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام من 11 ساله جدا شدم و دخترم الان 17 سالش تمومه و با خودم زندگی میکنه از پدرش بی خبریم و الان خواستگار داره آیا اجازه ی پدر اونم پدری که بی مسئولیت بوده و نیست لازمه؟ من حضانتم ندارم میشه راهنمایی کنید دخترم میگه اگرم پدرم پیدا بشه نمیخوام اون اجازه بده وقتی منو نخواسته لطفا راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. از طریق دفترخدمات قضایی دادخواست به طرفیت پدر مطرح تا رسیدگی انجام شود .

علی محمد صادقی جوزانی

علی محمد صادقی جوزانی :

باسلام اگر به جدپدری دسترسی دارید اجازه ایشون مکفی هست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اجازه پدر یا جد پدری لازم است واگر دسترسی ندارید باید دادخواست تجویز ازدواج بدهید