مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن موتور در پارکینگ

با سلام خدمت شما
ما یک ساختمان 5طبقه هستیم
مدتیه که طبقات دیگر به بهونه مشاع بودن پارکینگ از گذاشتن موتور بنده در پارکینگ معترض هستن و حتی کارو به دادسرا رسوندن
قاضی هم گفتن که به اندازه سهم 11 متر پارکینگ خودتون مجاز هستین وسیله بذارید ... حال که من یه خودرو دارم و اگر موتور بذارم از 11متر پارکینگ خودم جدا شده ... آیا در جای دیگری از پارکینگ که مزاحمتی برای بقیه نداشته باشه نمیشه موتور گذاشت؟

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، چنانچه در حدود پارکینگ خودتان باشد و اساسا دارای دو وصف( مزاحمت برای سایر مالکین و بهره برادری بیش از سهم) نباشد، مسامحتا فاقد ایراد است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عملا اگر در پارکینگ خودتان باشد ومزاحتمی نداشته باشد منعی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
فقط می توانید از قسمت خود استفاده نمایید