مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خسارت ساخت و ساز

ما ورثه یک واحد مسکونی از همسایه به دلیل ساخت و ساز غیر مجاز که صد در صد ملک رو زیربنا برده شکایت کرده و کارشناس شهرداری نظر مساعد داده. برای هزینه دادرسی ما درخواست اعسار دادیم ورثه که 5نفر میباشیم فقط یک نفر در دادگاه اعسار از هزینه دادرسی شرکت نمود و درخواست اعسارش پذیرفته شد. 4نفر دیگه تجدید نظر در وقت مقرر دادیم. ولی دفتر خدمات قضایی متن درخواست اعسار را اشتباه برای محکوم به تایپ کرده و متاسفانه حاضر به اصلاح ان نشد و برای هرکدام از ما جداگانه پرونده تشکیل داد. در روز دادگاه ما 4نفر حضور پیدا کردیم ولی به دلیل عدم وجود اصلاحیه درخواست مسترد شده و ابلاغ جدید براساس همان متن اشتباه برای ما صادر شده و تا 20 روز مهلت تجدید نظر خواهی داده. سوال من اینه که ما باید دادخواست خسارت و اعسار را دوباره انجام بدیم. یا اول باید متن رو اصلاح کنیم. دادخواست به دادگاه تجدیدنظر بدیم یا همون شعبه که پرونده داریم. یا اصلا منصرف بشیم و هزینه دادرسی رو پرداخت کنیم. یه دنیا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید با توجه به دلایل رد اعسار ، از دادنامه بدوی ،
تجدیدنظرخواهی نمایید تا در دادگاه تجدیدنظر استان رسیدگی بشود و نمی توانید دوباره دادخواست اعسار را دادگاه بدوی مطرح نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پاسخ نیتز به برسی مدارک و مطالعه پرونده دارد