مشاوره حقوقی رایگان - نوبت تعویض پلاک خودرو

سلام من ماشین خریدم وکالت گرفتم و درخواست نوبت برای تعویض پلاک کردم ولی میگن واسه این پلاک نوبت گرفته شده خود صاحب ماشین هم خبر نداره کافی نت مرکز تعویض پلاک و پلیس 10 هم رفتم هیچکس نفهمید کی گرفته چجوری میشه فهمید لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
احتمالا شماره پلاک را شخص ثابث اشتباه وارد کرده وشماره پلاک شما در ان درج شده