مشاوره حقوقی رایگان - مستحق للغیر بودن چیست ؟

باسلام من سند مشاع کشاورزی را فروختم و سند قطعی انتقال دادم بعد از سه سال نصف زمین را باطل و بنام. شخصی دیگر که با مالک قبل من اختلاف داشتن دادگاه باطل کرد بعد ازگذشت پانزده سال خریداری که طرفم بود شکایت کرد حالا میخوام بدانم آیا من که انزمان بصورت قطعی بنام طرف انتقال دادم حالا طرف من حق شکایت از من دارد اینه چرا که اگر مشکل از من بود که چندین اداره دولتی اعلام بلامانع بودن نمیداد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

سوال دارای ابهام است ولیکن طی بررسی پرونده حتما و طبق نظر کارشناسی زمینی که فروختین در مالکیت شما نبوده

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به نظر کارشناسی زمین فروخته شده در مالکیت شما نبوده