مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر ملک مسکونی

با سلام و احترام
با گذشت حدود 4ماه از اتمام قرارداد و عدم تخلیه ملک توسط مستاجر دادخواست تخلیه به جهت نیاز شخصی دادیم. خواسته فقط تخلیه بود و شامل خسارات و.. نمی شد. شورا گزارش اصلاحی صادر کرد و دوماه دیگر به مستاجر مهلت داده شد. از آن هم سه هفته گذشت و تخلیه نکردند. حال دستور تخلیه صادر شده را باید به اجراییات ببرم. چند سوال دارم:

سوال اول : آیا احتمال دارد مجدد به ایشان مهلت دهند؟

سوال دوم : از چه تاریخی جریمه وجه التزام ذکر شده در قرارداد شامل ایشان می شود؟ تاریخ اتمام قرارداد که 7 ماه پیش بوده یا تاریخ دادخواست اولیه که سه ماه پیش بوده یا تاریخی که ودیعه را واریز می کنم؟

سوال سوم : شنیدم که برای دریافت مطالبات قانونی همزمان با واریز ودیعه دادخواست بدم تا پول بلاک شود و مطالبات موجر از آن کسر شده و بقیه به مستاجر تحویل داده شود.
الآن که میزان دقیق خسارات هنوز مشخص نیست! آیا می توانم بعد تخلیه تقاضای کارشناس و تامین دلیل کنم؟ یا مبلغی را که گمان می کنم خسارت زده را تخمینی بنویسم؟ چون میترسم پول کامل به ایشان تحویل شود و مدتها برای مطالباتم دوندگی کنم.
تعداد روزهایی که بدون قرارداد ساکن بودند جهت دریافت وجه التزام هم فعلا مشخص نیست چون تاریخ دقیق تخلیه را نمی دانم. آیا می توان جهت این مورد هم بعد از تخلیه ملک دادخواست داد؟

سوال چهارم: ایشان تمام اجاره ها را با تاخیر و فقط اجاره چهارماه را کامل پرداخته. بقیه ماه ها به بهانه اوضاع بد مالی مبالغ اجاره بیست درصد کمتر از مبلغ درج شده در قرارداد برایم واریز شده! آیا می توانم این مابه التفاوت اجاره بهای پرداختی را هم مطالبه کنم؟

پیشاپیش از حسن توجه شما و وقتی که برای خواندن سوال و پاسخدهی در اختیار اینجانب قرار دادید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سوال: خیر، البته در آیین نامه اجرایی امکان اعطای مهلت یکماهه پیش بینی شده
سوال دوم:از تاریخ انقضا مهلت اعطایی مقرر در گزارش اصلاحی
سوال سوم:همان که شنیدید تقریبا درست است
سوال چهارم:بله می توانید