مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام خدمت وکلای عزیز وتشکر از راهنمایی هایتان. پدر شهید شده است و ملک به نام مادر می باشد از حاصل فروش تمامی ورثه طبق قانون سهم الارث خود را تحویل گرفتن حال سوال. این سهم الارث دریافتی هر کس سهم الارث مادری می شود یا نه چون سند به نام مادر بوده. حالا ما دوتا برادر همراه یه مادر سهم الارث خود را با هم یه ملک شش دانگ خریداری کردیم که سهم هر کس شد دو دانگ از سند حال مادر فوت نمودند آیا همان طور که در بالا ذکر شد که ورثه سهم مادری را گرفته اند این دو دانگ مادر که به اسمشان است باز به برادران و خواهران دیگر هم سهم می رسد با این که قبلا سهم مادری گرفته اند. در آخر این جریان با توضیحات شما بزرگواران قابل تامل و پیگیری می باشد قبلا از نظرات شما کمال تشکر را دارم .

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام
تقسیم و تملیک اموال قبل از فوت مانع از تقسیم ترکه پس از فوت به میزان سهم الارث نیست و موضوع قابل پیگیری است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برادران از سهم دو دانگ مادر ارث می برند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برادران از سهم دو دانگ مادر ارث می برند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود از سهم مادر ارث می برند