مشاوره حقوقی رایگان - تبصره 3 ماده 101

سلام. من در سال 82 زمینی به مساحت 64متر مربع خریداری کردم و به صورت غیرمجاز ساختم در سال 86تصفیه کامل شهرداری گرفتم و در سال 99طبقه اول را ساختم و الان شهرداری مدعی تخلف تبصره 3ماده 101شده چطور و بر اساس چه ماده ای میتونم درخواست ابطال به دیوان عدالت اداری بزنم لطفاً راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مترا ژ زمین شما مشمول تبصره 3نخواهید شد چون در این تبصره متراژ زمینهای بالای 500متر ملاک است