مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ

ما یه خونه ی رو خریدیم 55متر گفتن. ولی 40.71سانت بودش کارشناس اوردیم فهمیدیم جلوی یکی از چکای اخرو گرفتیم و اینم‌ بگم‌ که کپی از قولنامه رو بهمون نداد فروشنده. فروشنده همون صاحب بنگاه بودش که کارش کلن کلاهبرداری کم فروشی بوده بعد از اومدن داخل ملک‌ فهمیدیم. ایشون گفتن که نوشته شده در قولنامه چک برگشت بخوره باید 100میلیون ضرر بدین و ما چون قولنامه نداشتیم‌ و میترسیدیم رفتیم چکو پاس کردیم. الان خونه رو گذاشتیم برای فروش هرکسی که میاد کارشناس میاره میخاستم بدونم‌ اگه شکایت کنم‌ میتونیم کسری متراژو ازشون بگیرم یا دستم به جایی نمیرسه . و این اقا هم به ما کم فروشی کرده و هم برگه ی ابوبرقو گاز صفر هم‌ نکرده بودن ما خودمون مجبور به پرداختش شدیم. ممنون میشم‌ اگه راهنمایی کنین!

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله امکان تقدیم دادخواست هست
ولی برای احقاق حق نیاز به وکیل دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بستگی به شرایط قرارداد شما دارد اگر در قرارداد از کسری مساحت صحبت شده باشد و مبلغی که باید بر اسلس ان کسری مساحت جبران گردد بله بر اساس شرط میتوانید در غیر اینصورت اگر تراضی جدیدی نشده باشد بر اساس قیمت زمان معامله قابل استرداد است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به مفاد قرارداد اگر از قرار متری فلان مبلغ خریداری کردید می توانید ثمن مازاد را با تامین دلیل مسترد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله تحت شرایطی می‌تواند مطالبه مابه التفاوت نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،می توانید بابت کسری متراژ با تامین دلیل و نظر کارشناس شکایت کنید اما قولنامه به عنوان مدرک لازم است.