مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام. من زمینی 5سال پیش خریدم الان رفتم شهرداری جهت صدور پروانه 8متراز زمین موجود از متراژ توسند کمتر هست و همسایه ها وشهر داری هم غصب نکردن میتونم از مالک قبلی تقاضای مابه التفاوت متراژ رو تو دادگاه داشته باشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بنظر اری
مفاد قرارداد حائز اهمیت است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اسناد و مدارک شما باید بررسی گردد در صورتی که طبق مبایعه نامه زمین را از قرار متری فلان قدر خریده باشید �‌توانید تقاضای ما به تفاوت و یا فسخ قرارداد را کنید اما در صورتی که کل ثمن در برابر کل زمین بامتراژ تقریبی فلان میزان خریده باشید اصولاً شما حقی ندارید مگر آنکه آن 8 متر میزان بیش از یک پنجم از کل زمین باشد وگرنه در صورتی که به اندازه ناچیز باشد که قابل مسامحه است حقی بر دریافت ما به تفاوت ندارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله بنا به شرایطی قابل مطالبه است در همین راستا مفاد قرارداد حائز اهمیت است‌.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قراردادتان را بررسی کنید چنانچه از قرارمتری ..خریداری کردید بابت هشت متر میتوانید مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله امکان مابل تفاوت کسری متراژ وجود دارد