مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت کار

مدیر مالی کلینیک درمان هستم قرارداد بستم و ششصد میلیون تومان چک از من خواسته شده جهت ضمانت بنظر شما چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قرارداد شما باید بررسی وراه کار مناسب ارائه شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تصمیم با شمااست ولی اگر چک را تسلیم کردید حتما ضمانتی بودن را در آن قید نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در چک حتما جهت حسن انجام کار و ضمانتی بودن تصریح گردد در قرارداد نیز همین عبارت درج گردد به هرروی با نقض تعهد واثبات آن می توانند نسبت به ان اقدام نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در قرارداد مشخصات چک درج شود.
نوشته شود بابت چه بوده و در چه صورت قابل برداشت است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حتماً داخل چک و قرارداد ذکر کنید که به عنوان ضمانت حسن انجام کار است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

علاوه بر نظر وکلای محترم اضافه میکنم یک نسحه از قرارداد را هم بگیرید نزد خود نگه دارید .
حتما در قرارداد قید کنید چک به آقا یا خانم x جهت حسن انجام کار تحویل داده شد .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نسخه ای از قرارداد را دریافت کرده و در قراردادشماره چک و اینکه بابت ضمانت می باشد نیز قید شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،حتما در چک قید شود بابت ضمانت حسن انجام کار.