مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام بنده از یه نفر که نمیشناختمش چک شرکتی گرفتم و در تاریخ مقرر وصول نشد و همان روز برگشت زدم ولی مشکل امضا دارد مهر شرکت درسته فقط امضا مطابقت نداشت و زمان صدور چک تاریخ عددی و مبلغ و مهر و امضا روش داشت ... وجه حامل و تاریخ حروفی رو خودم نوشتم نمیدونم چطوری چک باید وصول بشه من اهل کرمانم و چک و شرکت و همه تهران
راهنمایی میخوام

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، دادخواست مطالبه وجه بدهید.

پرسشگر :

چطوری باید اینکارو بکنم

مرجان  اويسي

مرجان اويسي :

سلام
کجا برگشت شده ؟
بانک کجاست ؟
ضمن دادخواست تامین خواسته بدهید
چقدر از زمان برگشت گذسته است ؟

پرسشگر :

سلام چک مال شعبه تهرانه ولی کرمان برگشت خورده

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام ميتونيد دادخواست مطالبه بديد قابل پيگيري هست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هم می توانید تهران وهم کرمان طرح دعوا کنید ولی قبل طرح دعوا حتما با وکیل مشورت کنید .

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

در کرمان برگشت بزنید و در کرمان هم پرونده حقوقی مطالبه وجه مطرح بفرمایید