مشاوره حقوقی رایگان - تمدید مهلت امتیاز اعطایی شهرداری

با سلام و عرض خدا قوت
قابل ذکر میباشد به خاطر احداث خیابان از طرف شهرداری، امتیازهایی از قبیل تجاری و مسکونی به ملک ما به خاطر عقب کشی اعطا شد
ولی ما به خاطر برخی مشکلات از امتیازها استفاده نکردیم و ملک به همان صورت ماند و مهلت یکساله امتیاز تمام شد و پس از آن دوبار اقدام به تمدید مهلت امتیاز اعطایی کردیم که هربار مهلت 6 ماه بوده و باز تمام شده
حال آیا امکان تمدید مهلت برای سومین بار هست ؟
در دوبار قبلی شهرداری همان امتیازهای قبلی را داده، آیا اینبار امکان کاهش وجود دارد ؟
چون ما با اعتراض و ... امتیازهای بیشتری نسبت به امتیاز اولیه شهرداری گرفتیم
با تشکر فراوان