مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع با چت و مکالمه

باسلام ..اثبات رابطه نامشروع ....با چتهای مستهجن و عکس و صدا های رد و بدل شده از سوی زن و مرد متاهل وا گر یکی از فرزند انها رویت بشود ایا به عنوان مطلع .. میشه شکایت کردو نتیجه گرفت یا نه؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان طرح شکایت در دفتر خدمات قضایی وجود دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام طبق اطلاعاتي كه دادين بله ولي نياز به بررسي دقيق وجود دارد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوان شکایت کرد و اگر پیام ها و عکس ها مستهجن باشد و از آنها اسکرین شات داشته باشید ، رابطه نامشروع ،
قابل اثبات است و با توجه به اینکه هر دو متاهل میباشند ، مجازات سنگینی دارد و

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله ممکن است رابطه نامشروع غیر زنا اثبات میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
با توحه به اسناد مذکور قابل اثبات است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
رابطه مادون زنا امکان پذیر است
اگر اطمینان دارید بهتر است جدا شوید پای فرزندان را به این قضایا باز نکنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام ممکن است رابطه نامشروع غیرزنااثبات گردد