مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

با سلام. بنده متصرف زمین کشاورزی از سال 49 تا کنون می باشم. بنابر دلایلی با اداره منابع طبیعی به مشکل بر خورده ام. این اداره مدعی هستش که زمین بنده ملی است و سند مالکیت هم نداره و توی دادگاه دادخواست خلع ید و قلع و قمع و اجرت المثل مطرح کرده. و اما اینکه بنده تصرفات خودم رو به 6 سال قبل از زمان صدور برگ، آگهی تشخیص و اجرای مقررات میدانم. و همچنین توی رای سراسری کمیسیون ماده 56 که در رژیم قبلی (1356) بوده کلیه اراضی مزروعی که فاقد صورتجلسه تخلف تبدیل جنگل به زمین از تاریخ ملی شدن (1341) الی سال 1356 باشند را جزو مسثتنیات تشخیص داده. دادگاه از این اداره خواسته که اون نقشه های زمان اجرای مقررات رو به دادگاه ارایه بدهند تا متوجه بشه آیا توی کمیسیون ملی تشخیص داده شده یا مستثنیات. ولی اداره منابع طبیعی میگه اون نقشه ها ی کمیسیون سال 1356وجود ندارند و نقشه های اجرایی ماده 2 که سال 80 تهیه و تنظیم شده رو به دادگاه ارایه دادن. ملاک عمل در خصوص ملی بودن یا مستثنیات بودن زمان اجرای مقررات (برگ تشخیص و اگهی تشخیص و رای کمیسیون ماده 56) می باشد یا عکس هوایی (1341)دهه 40 و نقشه اجرایی ماده 2 !؟
با تشکر

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام نقشه هم لازمه و مکمل تصمیم نهایی

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

با سلام: معیار تشخیص ملی بودن،زمان اجرای قانون است و اقدامات منابع طبیعی فعلا معیار برای مرجع قضایی است و اگر شما نسبت به اجرای قانون معترضید میتوانید نسبت به طرح دعوی علیه اداره منابع طبیعی اقدام نمایید