مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از ضعف نفس مادر محجور و انتقال اموال

من از برادرم شکایت کردم با این عنوان که در زمان محجوربودن مادر چرا از شرایط وی سواستفاده کردی و خونه اش رو فروختی
که البته باتوجه به حکم محجوریت و تایید کمیسیون تخصصی اعصاب و روان پزشکی قانونی و بعد از حدوده یک سال بررسی پرونده توسط اگاهی و بازپرسی و همچنین باتوجه به جعل سند از سوی برادرم که با همکاری خریدار و مشاور املاک صورت گرفته بود و با ثابت کردن این جعل سند به خاطر داشتن مدارک و اسناد نهایتن دادگاه با توجه به همه این شواهد و مدارک و گزارش های اگاهی رای به سواستفاده از ضعف نفس شخصی مادرم توسط برادرم و همچنین فروش مال غیر او را به پنج سال و نیم حبس محکوم و به پرداخت جریمه و رد مال محکوم کرد
بعد از صدور این حکم بنده به خاطر اینکه دادگاه به جعل سند توجه نکرده بود درخواست تجدیدنظر دادم که البته بعد از صادر شدن رای دادگاه تجدیدنظر بسیار تعجب کردم
چون قاضی دادگاه تجدیدنظر بدون اینکه به محتویات پرونده توجه کند با بیان اینکه فروش خانه توسط هر کدام از دارندگان سه سهم صورت گرفته برادرم را از همه جرمها تبرعه کرد
چطور مادرم که محجور بوده خودش رفته و سه دانگ خانه را فروخته؟
حدوده دوسال قبل از تجدیدنظر این پرونده توسط اگاهی و بازپرسی بررسی و نهایتا به اونها ثابت شد که فروش خانه توسط برادرم و در زمان محجوریت مادرم صورت گرفته...
الان من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد ولی می توانید اعمال ماده 477 را از رییس قوه قضاییه بخواهید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، میتوانید تقاضای اعمال ماده 4٧٧ کنید.