مشاوره حقوقی رایگان - شرایط محجوریت و قیم بودن

سلام. مادرم سالهاست دچار بیماری اختلال دو قطبی و هیپومانیاست و به سبب این بیماری موجب معاملات مالی غیرعقلانی و ضررهای مالی زیادی میشود.
1.آیا با گرفتن گواهی محجوریت میتوان مانع فعالیتهای مالی او شد؟
2.آیا فرزند میتواند پیگیر گرفتن گواهی باشد و قیم مادر شود؟
با توجه به اینکه پدرم در قید حیات بوده اما به دلیل بیماری زمینگیر میباشد.
با تشکر.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

پاسخ هر دو سوال در صورتیکه دلایل و مدارک کافی جهت اثبات محجوریت داشته باشید مثبت است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات بیماری مادرتان ومعاینه توسط پزشکی قانونی بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست اثبات حجر را به طرفیت مادر مطرح نمایید و مدارک پزشکی را ارائه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست اثبات حجر را به طرفیت مادر مطرح نمایید و مدارک پزشکی را ارائه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ هر سه سوال مثبت است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما دادخواست اثبات حجر به طرفیت مادرتان را مطرح نمایید و مدارک پزشکی را ارائه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید حکم حجر را با توجه به مدارک و نظریه پزشکی قانونی اخذ نمایید