مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مستاجر دار

وقت بخیر بنده یه واحد اپارتمان از خانومی خرید کردم که هنوز سند انها اماده تحویل نیست
و اون اپارتمان یه قراداد دو‌ساله رهن دارد
که نوشته شده در توضیحات قولنامه مالک قبلی در صورت توافق به قیمت عرف سالانه و بازار قابل تغییر میباشد من میخوام سال اول بعد اتمام قراداد سال اول خونه رو‌ تحویل بگیرم چون ملکی به اسمم نیست میخوام ساکن شم و اینکه میتونم تو قرارداد جدیدی که بعد از خرید با مستاجر دارم توضیحات خودمو ذکر کنم که بتونم قرارداد رو تغییر بدم؟ میتونم کاری کنم بلند شه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،قرارداد مستاجر،به قوت خود باقی است،مگر اینکه،با مستاجر توافق و قرار دادجدید بنویسید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توافقات قبلی بین مستاحر ومالک معتبر می باشد مگر انکه مستاحر توافق نمایید شروط جدیدی به توافق اضافه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از اتمام آن قرارداد درج هر شروطی با توافق یکدیکر بلامانع است