مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مالک

با سلام وعرض ادب
بنده ملکی خریداری کردم با مستاجر و قرار بر این هم شده مستاجر تا اتمام قرارداد طبق اجاره نامه ساکن باشند.
فقط طبق درخواست طرفین مقرر شد اجاره نامه قبل باطل شود وبدون تغییر کوچکترین کلمه مانند اجاره نامه قبل مجددا تنظیم شده و فقط نام موجر تغییر کرده حالا مستاجر برای امضاء مراجعه نمی کنند و می‌گوید چرا اجاره نامه قبل را باطل کرده اید
یادآور میگردم تمام مفاد اجاره نامه قبل بدون حتی یک کلمه در اجاره نامه جدید لحاظ شده
سئوال من این هست تکلیف بنده در صورت نداشتن امضاء مستاجر چیه.
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما یک ماه قبل از تاریخ انقضای مدت قرارداد اجاره قبلی ، اول اظهار نامه بهش بدید بعد دادخواست دستور تخلیه

حسين  حسن زاده

حسين حسن زاده :

میتوانید بر اساس همان اجاره قبل اقدام یا دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید درخواست تخلیه را در شورا اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تنظیم اجاره نامه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد اجاره قبلی در صورت انقضا دستور تخلیه گرفته شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارداد اجاره به صورت یکطرفه قابل ابطال نیست