مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملکی که مستاجر در آن است

با سلام و احترام
من خانه ای را 1 ماه پیش خریداری کردم. قرارداد مستاجری که در آن است اولین بار 29 مرداد 98 بسته شده است و سال های بعد، به صورت شفاهی با مالک قبلی توافق کرده اند و کماکان همان مستاجر در خانه هست. مستاجر گفته من تخلیه نمیکنم. میخواستم بدانم با توجه به شرایط کرونا در این سال ها، آیا این قرارداد کماکان پارجاست؟
با توجه به اینکه این تنها ملک من است و میخواهم خودم ساکن شوم، آیا من آخر مرداد میتوانم دادخواست تخلیه ملک به شورای حل اختلاف بدهم یا زودتر هم میتوانم؟

پاسخ ها :

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

بعد از اتمام مدت اجاره میتونید تخلیه ملک را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بعد از پایان زمان اجاره برای تخلیه اقدام کنید با استناد به نیاز شخصی حکم تخلیه میتوانید بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اتمام قرارداد اجاره می توانید درخواست تخلیه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با پایان مدت قرارداد اجاره میتوانید دعوای مناسب طرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از پایان زمان اجاره برای تخلیه دادخواست بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ صرفنظر از مصوبه کرونا در صورتیکه مهلت قرارداد اتمام یافته و مستاجر حاضر به تخلیه ملک نیست و در مورد پرداخت اجاره، شما را اذیت نموده و اجاره را پرداخت نکرده هرچند تفاوتی از این منظر وجود ندارد که مستاجر پول اجاره را دارد و نمی دهد یا اصولاً به دلایل مختلف توان پرداخت آن را ندارد در هر صورت عمل پرداخت اجاره به تعویق افتاده و حداقل سه ماه از پرداخت کرایه ماهانه او گذشته و کرایه پرداخت نشده باشد و مستاجرتون از ملک خود بر خلاف قوانین و مقررات جاری کشور و در جهت امور خلاف قانون و شرع استفاده کرده باشد و یا بدون اذن شما، ملک را در اختیار دیگری قرار داده باشد. میتوانید دصتور تخلیه ملک تون رو بگیرید.