مشاوره حقوقی رایگان - وقف خانه

سلام
مادر بزرگ ما یک خانه در شهرری داشت و این خانه را وقف کرد و به رحمت خدا رفت
الان پدرم و برادر و خواهرش میخواند این خانه را از وقف در بیاورند و به فروش برسانند
راهی وجود داره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر وقفنامه صادر شده باشد باید ابتدا ابطال وقف نامه را درخواست نمایند

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،اگرمادر بزرگ شما سند را بنام وقفی انتقال نداده و به وقف،هم تا کنون عمل نشده،وقف خود بخود باطل است، و ورثه مالک مال هستند و نیازی به هیچ عملی نیست ولی چنانچه سند اوقافی است ولی به وقف تا کنون عمل نشده،باید دادخواست ابطال وقف بعلت عمل نشدن به وقف،توسط وراث تقدیم دادگاه گردد‌.ولی اگر هم سند انتقال یافته و هم به وقف توسط اوقاف یا توسط متولی،عمل گردید،دیگه نمیشه سند اوقافی را باطل نمود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به صورت صحیح و قانونی وقف شده باشد امکان ابطال وقف وجود ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که به صورت صحیح و قانونی و قف شده باشد نمی توانند وقف را ابطال نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مگر فقط با شرایطی خاص
البته برای وقف باید ابتدا توسط واقف ، وقف نامه ، تنظیم شده باشد تا
و اگر شرایط ابطال وقف وجود داشته باشد ورثه باید دادخواست ابطال وقف را مطرح نمایند و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وقف نامه باید بررسی گردد