مشاوره حقوقی رایگان - شرایط وقف

با عرض سلام و عرض ادب
ما دو تا برادریم و مادر هم حضور دارند. مادر خانه ای به نام دارد و تصمیم دارد خانه را وقف کند ولی من یکی از برادرها رضایت ندارم و از رضایت یا نارضایتی دیگر برادرم خبر ندارم آیا مادر بدون رضایت من چه با رضایت برادر دیگر چه با نارضایتی برادر دیگر می تواند ملک خود را وقف کند ؟ (این سوال را بدون در نظر گرفتن چیزی که در پایین می نویسم پاسخ دهید که شرایط وقف چگونه است بدون رضایت من مادر می تواند ملک خود را وقف کند اگر بله چقدر از خانه ؟ و اگر قسمتی از خانه وقف شود بعد از فوت مادر چگونه می شود؟ )

من قصد دارم که برای زندگی به شهرمان بروم و مادر و برادرم نمی خواهند که من بروم به شهرمان و در آنجا زندگی کنم و گمان می کنم مادر به این خاطر می خواهد ملک خود را وقف کند آیا چنین وقفی صحیح است و اگر این گمان باشد چگونه می توان وقف را باطل نمود؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ اگر خانه به نام مادر شما باشد.وقف صحیح است . رضایت شما تأثیری در آن ندارد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

وقف صحیح است و تمام مال خود را می تواند وقف نماید .