مشاوره حقوقی رایگان - شکایت متقابل در پرونده ضرب و جرح عمدی

با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت این سایت خوب و خدا پسندانه:
احتراما به اطلاع میرساند اینجانب در حدود یک ماه پیش با یکی از همسایه هامون بر سر جای پارک در پارکینگ مجتمع آپارتمانی ما درگیر شدم. و ایشان پس از فحاشی و زدن مشت و لگد و پرت کردن من از یک بلندی موجب اسیب شدید بدنی به من شده و پس از تماس همسایگان به پلیس 110 "پلیس در محل حضور یافته و تمام مراتب بالا را صورتجلسه کرده است. سپس فردای ان روز با دادن معرفی نامه به اینجانب مرا به پزشک قانونی فرستاند و پزشک قانونی بعد از معاینه و گذشت یک هفته نامه ایی با این مضمون به من دادند//حسب انجام مشاوره تخصصی 1جراحت حارصه پشت گوشت چپ 2 جراحت حارصه کمر 3اسیب بافت نرم کمر ضایعات فوق بر اثر برخورد جسم سخت طی یک هفته گذشته ایجاد گردیده است. لازم است یک ماه اینده جهت معاینه مجدد مراجعه نماید // من بعد از ان با صورتجلسه پلیس و گواهی پزشک قانونی و بردن دو شاهد به دادسرا از وی شکایت کردم و دادسرا برای ایشان احضاریه فرستاد امروز که جهت پیگیری شکایت خود به کلانتری محل مراجعه کردم "کلانتری به من گفت که ایشان هم بعد از اطلاع از شکایت من از من شاکی شده و گفته است که من هم شکایت دارم و ایشان بروی من چاقو کشیده است و مرا نیز زده است. و من هم از وی شکایت دارم و تقاضای معرفی نامه جهت پزشک قانونی میباشد "و بیا با هم سازش کنید و خود را اسیر دادگاه و پاسگاه ننمایید. حال انکه تمام ادعاهای او دروغ است و خدا میداند که در روز درگیری من فقط ایشان را گرفته بودم که بیش از این مرا نزند و اصلا من چاقویی به روی ایشان نکشیده ام ."سوال من این است که ایشان بدون داشتن صورتجلسه و پس از دریافت احضاریه جهت شکایت من و ادعای دروغ برای اینکه من را مجبور به رضایت کند میتواند ادعای دروغ خود را در نزد قانون و دادگاه اثبات کند ؟ و ایا نیاز به کمک گرفتن از وکیل در صورت شکایت ایشان بر علیه بنده میباشد؟ چون من به هیچ عنوان حاضر به سازش در مورد شکایت خود نمیباشم و خدا میداند که او دروغ میگوید و من بسیار در این جریان اسیب دید ه ام. ضمن ارزوی سلامتی برای شما از خداوند منان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

درخصوص سوال اول خیر . بله می توانید با وکیل مشورت کنید یا وکیل بگیرید تا از پرونده خود بدرستی دفاع کنید ولی اگر دفع خوب ارائه ندهید محکوم میشوید

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام مدارك شما قويتر از مدارك ايشان ميباشد در واقع حق باشماست و اثبات براي وي سخت ميباشد اما بهتراست با وكيل اقدام كنيد تا با مدارك ساختگي شمارا محكوم نكند