مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من خانمی 39 ساله هستم 20 ساله زندگی مشترک دارم و در این مدت از طرف شوهرم مورد ضرب و شتم قرار گرفتم ولی الان دیگه تصمیم به طلاق دارم دوتا بچه ی دارم یکی 14 و یکی دیگه 18 ساله مهریه ی من 100 سکه است. همسرم یه خونه داره به ارزش 300 میلیون و حساب بانکی به مبلغ 50 میلیون چطور میتونم مهریه و حق و حقوقم رو بگیرم تو رو خدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

به محص تقدیم دادخواست مهریه حساب بانکی شوهرتونو معرفی و حسابشو توقیف کنید
ولی خونه جزءمثتسنیات دین محسوب و عیر قابل توقیفه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تامین خواسته ومطالبه مهریه بزنید واموال راتوقیف کنید خانه سند دارد؟