مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلام ...پیمانکار ما طبق قرارداد کار رو تحویل نداده است و طبق قرارداد الان بالای 70 میلیون تومان در جریمه هستش چون داخل قرارداد قید کردیم بابت هر روز تاخیر مبلغ 500 هزار تومان جریمه .. دفتر خدمات قضایی شکایت کردیم شکایت کردیم و داخل دادخواست موارد زیر قید شده :

الزام به ایفای تعهد مالی مبنی بر ( تقاضای صدور حکم مبنی بر الزام خوانده به اجرای مفاد قرارداد عادی مورخ 1400/1/25 در خصوص ساخت و اجرای سقف ساختمان واقع در ******* به انضمام جمیع خسارات دادرسی )

مطالبه خسارت تقاضای صدور حکم مبنی بر پرداخت خسارات وجه التزام قراردادی موضوع قرارداد عادی مورخ 1400/1/25 از تاریخ 1400/2/5 لغایت صدور اجرای حکم صادره به انضمام هزینه های دادرسی علی الحساب 21،000،000 ریال

مطالبه خسارت دادرسی ..

حدود 25 روز پیشم نوبت دادگاه داشتیم که قاضی سوال و جواب کرد و در نهایت صورت جلسه رو امضا شد و گفت رای ابلاغ میشه ..

حالا سول بنده این هستش که ما دست این پیمانکار چک داریم و موعدش چند ماه دیگس .. داخل قرارداد شماره و مبلغ چک قید شده ..چک های صادر شده از بنده هستش ولی قرارداد به نام مادرم ..در حال حاضر که منتظر نتیجه رای دادگاه هستیم و داخل دادخواست هم اسمی از چک نیاورده شده میخواستم بدونم میتونم برای چک اقدام کنم؟ چک در وجه حامل هستش ولی داخل قرارداد شماره چک قید شده ... الان تکلیف چک چی میشه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ..بسیار بسیار تشکر ....

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست. معلوم نکرده اید چک برای چه کاری به پیمانکار داده شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما در مورد چک کامل نیست