مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت به علت پولشویی یا کلاهبرداری

سلام مجدد . من قبلا سوالی را مطرح کردم و مجدد میخواستم بپرسم من هرمزگان هستم و از پلیس فتای بزرگ تهران حسابم رو مسدود کردن شماره ای دارید از پلیس فتای تهران بزرگ که بهم بدید من پیگیری بکنم ؟ با تشکر
و اینکه ایا میتونم درخواست بدم اگر پرونده‌ ای هست برای رفع مسدودی حساب به هرمزگان بفرستند در قشم که رسیدگی بکنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
تلفنی پاسخگو نیستند می توانید وکیل معرفی نمایید در صورت نیاز تماس بگیرید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. میبایست حضورا مراجعه کنید. اعطای نیابت قضایی از اختیارات مقام قضایی می باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حضورا باید مراجعه کنید سا به شخصی در تهران وکالت دهید