مشاوره حقوقی رایگان - صدور فاکتور بیش از مبلغ واقعی قطعه و کارمزد

باسلام و تشکر از دادراه خودروی تصادفی خود را به تعمیرکاری که کلینک تخصصی تعمیرات دارد جهت صافکاری و تعویض برخی قطعات سپردم و پس از بررسی خودرو اعلام کرد که بین 1ملیون تا1/300هزار هزینه تعمیر و تعویض و صافکاری میشود ولی پس از اتمام کار و تحویل خودرو ایشان 2/800هزار تومان برایم فاکتور کردن که مبلغ 1/800تومان را پرداخت و مابقی را جهت بررسی بیشتر نگه داشتم و پس از بررسی از نمایندگی مرکزی در تهران و چند شهرستان متوجه شدم که ایشان تمام قطعات تعویضی را درمجموع 300 هزار تومان بیشتر از قیمت شرکت و نمایندگی های مجاز صادر و در دستمزد نقاشی و صافکاری نیز پس از بررسی از چندین صافکار و نقاش معتبر و شرکتی 500 هزار تومان بیشتر از قیمت معمول عنوان و پس از بررسی دقیق تر متوجه شدم که سپر عقب ماشین را که بابت ان 500 هزار فاکتور کردن تعویض نکرده سپر قبلی را تعمیر و نقاشی و جاگذاری کردن در کل بالای یک میلیون تخلف درفاکتورشان به ثبت رسیده لطفا راهنمایی بفرمایید... باتشکر از عوامل محترم داداراه

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر محترم شما میتوانید موضوع را از طریق تأمین دلیلجهت تعیین میزان خسارات و هزینه های بکار رفته را از طریق کارشناس رسمی دادگستری تعیین بکنید و بعد از آن نسبت به مطالبه مبلغ غیر واقعی و غیر متعارف تعمیرکار اقدام بکنید و یا چنانچه ایشان از شما مطالبه الباقی مبغ را کرد در دفاع خود به آن استناد بکنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام حسب مورد اگر به نماینده مجاز مراجعه کردید باید به شرکت اصلی این نمایندگی شکایت تسلیم دارید

یک وکیل

سلام" از طریق شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده دادخواست تقاضای تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری و مطالبه ما به التفاوت اجرت پرداختی با اجرت کارشناسی شده بدهید تا رسیدگی شده و حکم صادر شود . در هر مرحله از طرح دعوی و رسیدگی در شورای حل اختلاف می توانید با مصالحه و تراضی هم ، اختلاف خود را به صلح و سازش خاتمه دهید که این قطعاً به صواب (درستی)نزدیکتر است .

یک وکیل

با سلام به اتحادیه صافکاران و نقاشان هم می توانید مراجعه کنید.

پرسشگر :

باسلام وعرض ادب واحترام
تشکرازهمه اساتید محترم بابت راهنمایی مفیدشون وتشکرفراوان ازمدیروعوامل ودست اندرکاران محترم دادراه بابت سایت عالی وکم نظیرشون ...تشکرفراوان
سپاس گذارم

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

همکاران محترم پاسخ کامل را ارئه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قبلاً به همین سوال پاسخ تقدیم شده است.یاالله