مشاوره حقوقی رایگان - قطع درختان ملکی در روستا بدون داشتن مدارک

سلام، زمینی هست در روستا ماله پدربزرگم که فوت کرده وراث تصمیم به فروش درختان ان داشتن، سال پیش اومدن با یکی از اهالی روستا معامله کنن،که نتیجه ان قرارشد یکمقدارازپول وبدن وبقیشو بعداز کارایه سند،،که پنج ملیون پول داده شد،ویک قولنامه توسط یکنفر که به حساب شاگرد بنگاه داربود اومد خونه ونوشته شد،همه به غیراز یکی از وراث که نبود امضا کردن،ولی نه جایه ملک معلوم شد توقولنامه نه هیچ چیزه دیگر ،ولی چون زمین کارایه اداری داشت وسندگم شده بود،بعداز فهمیدن این جریان گم شدن سند،خریدار بهانه هایه مختلف اورد ،،تا چندروز پیش که فهمیدن وراث خریدار رفته درختان وقطع کرده،وگفته ماله خودم بوده،،ودیگر غیراز پنج ملیون پوله دیگه هم حاضر نیست بده،حالا ماباید چه اقدامی بکنیم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پاسخ موضوع شما در گنجایش این قسمت نیست و نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طربق پنل مشاوره تماس بگیرید